HS Coatingcalculaties

Dit is het calculatieprogramma waarmee u snel en overzichtelijk prijzen kunt berekenen voor het aanbrengen van coatinglagen.

De huidige versie is 4.5. Hieronder kunt u een demonstratievideo bekijken, deze is zonder geluid. Tijdens het afspelen kunt u er op dubbelklikken voor het tonen op volledig beeldscherm. Start de video door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Ja, van balkstaal, stafmateriaal, buizen, verschillende plaatoppervlaktes, schijven, flenzen en bollen. Zie het eerste deel van de demonstratievideo van het tabblad Oppervlakte.

Nee, het kan ook gebruikt worden voor coating aanbrengen op ander materiaal.

Een onderdeel van het calculatieprogramma is het berekenen van verfverliezen. Hiervoor zijn twee verschillende rendementsberekeningen ingebouwd om uit te kiezen:

  1. de denkwijze bij de eerste is: er is zoveel procent extra verf nodig
  2. de denkwijze bij de tweede is: er gaat zoveel procent verf verloren.

In de praktijk wordt één denkwijze met corresponderende rendementsberekening toegepast.

Windows 7 t/m alle versies van 10 en 11.

Als er een bedrijfsnetwerk is dan moet het programma op de computer van elk werkstation geïnstalleerd worden, het is geen netwerkversie dat op een server geïnstalleerd wordt. Bestanden met verfgegevens en de calculaties kunnen wel op de server gezet worden zodat iedereen er bij kan.

maar calculeren wil ik met HS Coatingcalculaties. Dat is geen probleem want vanuit een ERP-systeem kan een gemaakte calculatie geselecteerd worden in Windows Verkenner. Coatingcalculaties start hiermee automatisch op en een totaalprijs kan dan overgenomen worden.

Binnen twee tot drie werkdagen.

Het is € 395,00 ex btw.